fbpx

 

SPOEDOPLEIDING - Categorie B

Bij Vos Verkeersschool is het mogelijk om op korte termijn een spoedopleiding te volgen, deze spoedopleiding is vergelijkbaar met spoedcursussen in de regio. Om aan deze spoedopleiding te kunnen deelnemen dien je minstens 18 jaar oud en in het bezit van een geldig theorie-certificaat.

Voordat je met de spoedopleiding start, neem je deel aan een proefles. Gedurende deze proefles mag je zelf rijden en wordt samen met jou vastgesteld in welk type spoedopleiding je wordt ingedeeld. Vervolgens wordt het examen aangevraagd en beginnen we met de opleiding. te zijn.

Gedurende deze opleiding bereiden we je middels een stappenplan voor op het CBR-examen. Je krijgt blokken van twee aaneengesloten lesuren waarna op de instructiekaart de vereiste examenvaardigheden worden bijgehouden.

Om te toetsen of je klaar bent voor het CBR-examen leg je tijdens de opleiding een proefexamen af, wij noemen dit ook de 'tussentijdse toets'. Als je deze tussentijdse toets met goed gevolg afsluit heb je voor het CBR-examen vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen

Openingstijden

maandag
08:00 - 20:00
dinsdag
08:00 - 20:00
woensdag
08:00 - 20:00
donderdag
08:00 - 20:00
vrijdag
08:00 - 20:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Hi! Klik op een van de medewerkers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar Vos-Verkeersschool

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page