fbpx

Bromfietsrijbewijs

Wil jij je Bromfietsrijbewijs halen in de omgeving Venlo? Dan ben je bij Vos Verkeersschool aan het juiste adres.

We helpen je om op een snelle en veilige manier je brommerrijbewijs te halen,zonder dat je bang hoeft te zijn om te zakken voor je bromfietsexamen. Zelfs als je denkt dat je het bromfietsrijbewijs niet kunt halen.

Je kunt zelfs binnen één dag je bromfietsrijbewijs halen. Maar daarvoor moet je wel eerst je scooter theorie behaald hebben. Veel scooterrijders gingen je voor en haalden hun brommerrijbewijs bij Vos Verkeersschool

 Klanten beoordelen ons met een ruime 8!

Informatie voor ouders en verzorgers

Uw zoon of dochter haalt binnenkort de leeftijd dat hij of zij mag beginnen met het rijden van een scooter of bromfiets? Dan bent u bij Verkeersschool Vos aan het juiste adres! Al bijna 30 jaar zorgen onze ervaren instructeurs voor deskundige begeleiding en stomen uw kind helemaal klaar voor het praktijk rijexamen voor rijbewijs AM2 (bromfiets, scooter of snorfiets)

Via deze pagina willen wij u wat meer inzicht geven in de zaken die zich hedendaags afspelen bij het behalen van een bromfietsrijbewijs. Het behalen van een rijbewijs is namelijk een stuk ingewikkelder geworden vergeleken met vroeger. Hoe ziet de rijopleiding van uw kind er in grote lijnen uit? Wat voor kwaliteit kunnen wij als verkeersschool uw kind aanbieden? Deze vragen en nog meer onderwerpen worden hieronder verder toegelicht.

Bromfietsrijbewijs halen in de praktijk

Heb jij de theorie voor je scooter rijbewijs op zak? Dan kun je nu beginnen aan de praktijklessen voor de scooter. Bij Vos Verkeersschool leer je alle do’s en don’ts en kun je snel jouw scooter rijbewijs halen.

De praktijkopleiding voor je scooter rijbewijs is een opleiding die start vanuit de Verkeersschool zelf. Wanneer jij en jouw instructeur ervan overtuigd zijn dat jij je scooter beheerst en dat je gaat slagen voor je scooter rijbewijs, dan wordt jouw praktijkexamen gereserveerd en mag jij afrijden voor je rijbewijs AM.

Bromfietsrijbewijs praktijk pakket

Theorie examen reserveer je makkelijk zelf. Als je geslaagd bent, dan kun je bij ons kiezen om alleen de Praktijkopleiding te volgen. Prijs: €529,-

Met de theorie- en praktijklessen van Vos Verkeersschool krijg je professionele hulp en ga jij je scooter rijbewijs halen. Dan hoef je nooit meer de fiets te pakken, maar kun je snel op je scooter overal naartoe. Wij zeggen: Doen!

Bromfietstheorie

Je scooter theorie en scooter praktijk haal je snel en gemakkelijk bij Verkeersschool Vos. Eindelijk mag je op een scooter, bromfiets of snorfiets gaan rijden. Een langgekoesterde wens om mee te kunnen doen aan een spannende wereld, of gewoon hard nodig vanwege school of werk.

De snelheid van deze gemotoriseerde voertuigen maakt dat je ook sneller risico’s loopt. Uit veiligheid voor jezelf, je passagier en de andere weggebruikers moet je eerst de regels van het spel beheersen. Daarom moet je eerst een bromfietsrijbewijs halen. Deze bestaat uit een scooter theorie- en een praktijkexamen. En de scooter theorie moet je als eerste onder de knie krijgen…

Op naar het praktijkexamen

Heb jij jouw scooter theorie-examen gehaald? Dan mag je starten met de praktijklessen en is dat bromfietsrijbewijs voor de scooter zo van jou. Dus dat wordt hard studeren voor de scooter theorie en op naar het praktijkexamen!

Bromfietsrijbewijs examen

Het praktijkexamen voor je bromfietsrijbewijs is een rit van 25 tot 30 minuten op de openbare weg. Tijdens deze rit laat jij zien dat je de scooter goed kent en er handig mee om kunt gaan. Foutloos rijden is niet nodig om te slagen voor je scooter rijbewijs.

Kleine foutjes maken is toegestaan, als jij maar kunt laten zien dat je begrijpt hoe de verschillende verkeerssituaties in elkaar zitten. Je scooter rijbewijs halen lukt dan zeker!

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf voor een helm zorgen?
Je kunt bij ons gewoon een helm lenen

In welke omgeving vinden de lessen plaats?
De praktijklessen voor de scooter starten vanuit de verkeersschool zelf, dus vanaf de Grotestraat 49 in Tegelen. In deze omgeving van Venlo zullen je lessen dan ook plaatsvinden.

Hoe snel kan ik mijn bromfietsrijbewijs precies halen?
Vanaf 15,5 jaar kun je bij ons al je theorie-examen doen. Vooraf leggen we bij het CBR een theorie-examendatum voor je vast en kun jij je theorie-examen halen. Wanneer jij je theorie hebt behaald plannen we meteen je lessen en praktijkexamen in zodat je in een snel tempo je rijbewijs kunt halen.

Hoeveel lessen moet ik dan gaan volgen?
Het gemiddelde aantal lessen ligt op 4 x 1,5 uur, maar dit is voor iedereen weer anders.

Moet ik voor een bromfietsrijbewijs zowel een theorie- als praktijkexamen doen?
Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs moet je zowel een theorie- als praktijkexamen afleggen. Als je voor beide slaagt, dan mag jij je scooter rijbewijs ophalen en met een scooter de weg op.

Is een theorieopleiding verplicht?
Ja, voor jou bromfiets rijbewijs is theorie verplicht

Het halen van je theorie examen kun je ook doen door middel van zelfstudie.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen jouw vraag beantwoorden.

Onze kwaliteit
Vos Verkeersschool is al 15 jaar een ervaren allround rijschool in de regio. Daarnaast werken wij continue aan de verbetering van onze producten en diensten. Door middel van het ISO 9001 management kwaliteitssysteem stimuleren wij actief het structureel werken aan een professionele, betrokken en klantgerichte organisatie.

Tot slot
Heeft u nog een vraag over het bromfietsrijbewijs? Stel uw vraag dan via het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Openingstijden

maandag
08:00 - 20:00
dinsdag
08:00 - 20:00
woensdag
08:00 - 20:00
donderdag
08:00 - 20:00
vrijdag
08:00 - 20:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Hi! Klik op een van de medewerkers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar Vos-Verkeersschool

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page